Om vores hunde

Qvistorf Kinga (Sally, Korthåret Viszla)født 2013

Sally er fra kennel Qvistorf og hun hedder Qvistorf Kinga på stamtavlen. Sally er hengivende, loyal, aktiv og særdeles nem at træne.

Sally er Dansk, Svensk, Norsk og Nordisk International udstillings Champion. Hun er ligeledes Dansk sporchampion og svensk vildsporschampion.

Hun har bestået vand og slæb prøven, udvidede apporterings prøve og har flere første præmier på åben markprøver, hvor af den ene er som unghund(prøvens bedste unghund). Hun har 1.pr på Brugsprøve og placering i vinderklasse. (Markprøver) Sally blev i efteråret 2018 1. vinder på klub5 internationale Vinderklasse hvor hun blev tildelt CK og Cacit og udtaget til DM for stående jagthunde.

Sally er øjenlyst og diagnosen: intet påvist. Hun er langhårs testet og er ikke bærer af genet. Hendes HD status er A

sally prøve 1

Højsletgaard’s Xenia (Lykke, ruhåret dværg gravhund)født 2012

Lykke er en ruhåret dværg gravhund fra kennel Højsletgaard. Hun er en dejlig familiehund, som charmerer alle. Hun er med på ferier og hvor vi ellers færdes. Hun blive brugt på praktisk jagt, og arbejder taktisk og fornuftigt. Hun blev i 2014 prøvens bedste på 3t/600m spor i vestsjællandsudvalget. Hun har 1. præmie på 20t/600m sporprøve hvor hun blev prøvens bedste på 20 timer i Københavns udvalget.

Lykke er rygundersøgt med K1 status, øjenlyst uden anmærkninger (2014) samt testet fri for CRD-PRA DNA(NPHP4) (2015)

Lykke prøve
Lykke er i midten

Rugaia´s Afrodite (Ditte,  Ruhåret dværg gravhund) født 2016

Ditte er en datter af Lykke, hun blev i maj 2018  Svensk vildt sporchampion og i september 2018 blev Ditte prøven bedste hund på Københavns udvalgets spor prøve. Hun opnåede flotte 70 p. ud af 75 mulige på 1000m/40 timer sopr, hun blev ved samme lejlighed Dansk Brugschampion på spor. Hun har på udstilling opnået Excellent med CK.

Ditte er rygundersøgt med K1  samt testet fri for CRD-PRA DNA(NPHP4)

Foto: Julie Holm

Rugaia’s Echo Falls (Echo, korthåret vizsla), født 2019

Echo er søn af Sally. Han har HD status A, AD status 1. Fri af langhårsgen.

Echo er blevet nordisk junior vinder 2019 på udstilling, første præmie på 3-timers 400 m. Schweiss.

Rugaia’s Yellowstone (Yellow, korthåret vizsla), født i 2017

Yellow er datter af Sally. Hun har HD status A, AD status 0. Fri af langhårsgen.

Hun har fået flere førstepræmier på markprøver i unghundeklasse. Hun har bestået DJU’s aporteringsprøve, udvidet aporteringsprøve og slæb og aporteringsprøve. Hun har førstepræmie på 3-timers 400 m. Schweiss.